Om oss

Vi som arbetar här:

Camilla Lindström      

Ägare till Dog Care Center Sweden AB.

Lite info om mig. Jag bor för närvarande på Värmdö med min man, mina tre barn och två Rottweiler. Har alltid haft intresse för hundar sen barnsben. Har tävlat mycket med min första Rottweiler (Dodde) i lydnad samt spår. Nitro min andra hane har jag mest kört utställning med men sommaren 2012 gick vi en BSL kurs.
Startade Dog Care Center i Januari 2010 då jag hade varit mamma ledig i tre år, kände att jag ville jobba med nåt som jag brinner för och tycker är roligt så det blev hundar.

I december 2013 omförvandlades företaget till ett AB och fick då namnet Dog Care Center Sweden AB.

—————————————————————————————————————————————————————–

Madelen ‘Madde’ Lundberg

Jag är en djurintresserad tjej uppvuxen med katt och praoade på ett hunddagis i två veckor på högstadiet.
Som vuxen träffade hon sin nuvarande sambo som hade en hund och fler blev det. För 6 år sedan hamnade Vicky, en svart Flatcoated retriever hos oss och för 2 år sedan kom kattskrället Spike, en bruntigrerad blandras, och dom två är våra egna husdjur och vi väntar på en framtida brun Flatcoated retriever valp.

Vi har också hjälpt uppfödaren med att socialisera valpar inför flytt och hundpassning av vuxna i vårat eget hem och kenneln.

När jag började på Dog Care Center trodde jag att jag kunde en del hund men det visade sig att jag var novis på området, nu när jag har varit här i drygt ett år så börjar jag förstå hundar och deras beteende och tycker det är otroligt intressant.

—————————————————————————————————————————————————————–

Towe Holmberg

Mitt största intresse är djur och hundar framförallt och har alltid varit det, jag växte upp med djur runt mig men har dock aldrig haft en egen hund.

Så här på Dog Care Center Sweden AB försöker jag leva ut den drömmen och försöker få en framtid där jag kan jobba med djur. Jag vill även plugga djurpsykologi och beteende hos djur senare.

Jag trivs jättebra här på och lär mig hundar mer och mer för varje dag jag är här.

—————————————————————————————————————————————————————–

Miranda Nilsson

Jag är en tjej som flyttat till Nykvarn från Gällivare (Norrbotten) med min tjej, våra fyra hundar och två katter.
Är uppvuxen i en liten by 5 mil utanför Gällivare med djur av olika slag, allt från får och häst till hamster och fåglar.
Jag och äldsta hunden har gjort allt tillsammans – sen kom kärleken och då blev vi tre – efter det kom alla andra hundar så nu är vi en stor skara på äventyr i södra delen av Sverige.

Livet i Norrbotten är på många sätt otroligt underbart men efter 19 år på samma ställe ville vi se något nytt och lyckligtvis hamnade vi just här. Hundar har varit mitt liv så länge jag kan minnas, allt kretsar kring dessa underbara varelser och med ett jobb som detta har man alltid ett leende på läpparna när man sitter i bilen in mot dagiset.

—————————————————————————————————————————————————————–

Sandra Bork

Jag bor i Eskilstuna med min lilla borderterrierkille på 2 år, han är min första egna hund. Planen var att han skulle bli min träning- och tävlingskompis – vilket han också har blivit. Vi tävlar i dagsläget aktivt i rallylydnad och lydnad. Har även gått kurs i agility och nosework. Tycker att det är kul att prova på allt möjligt. I familjen finns även en Flatthane på 4 år.

Hundar har alltid varit mitt stora intresse, och att få jobba med hundar är superkul!
Håller även på att plugga till Beteendevetare – Hund och är också aktiv i Eskilstuna Hunddressyr Klubb (EHDK) där jag bland annat är medhjälpare i olika kurser.
Jag hoppas kunna utvecklas inom just hundar för jag tycker att det är väldigt intressant när man börjar förstå deras signaler och kroppsspråk! Så detta jobb är verkligen lärorikt och spännande!

—————————————————————————————————————————————————————–

Christopher

Jag är en 23 år gammal kille uppvuxen i Botkyrka (Tullinge) men är nu bosatt i Södertälje.
Jag är en aktiv kille som gillar att hålla igång, spelade mycket ishockey i tonåren men har nu övergått helt till enbart styrketräning.
Jag har haft några olika jobb i mitt liv. Jobbade på sjön med många olika uppgifter i något år men har mestadels hållit till och jobbat som anställd soldat i Försvarsmakten – ett jobb som jag tyckte mycket om och trivdes i. Men jag har alltid haft en passion att umgås och jobba med djur och speciellt hundar, av den anledningen håller jag nu till och arbetar med ett grymt bra gäng (både hundar och människor) på hunddagiset idag. Detta passar mig som handen i handsken då jag känner att jag får glädje utav att umgås och jobba med alla hundar och kan även – förhoppningsvis – ge hundarna någonting tillbaka också.
Jag är sugen på att i framtiden få utbilda mig vidare och kanske specialisera mig inom ett visst område, exempelvis hundpsykologi eller rehab. Vi får se vad jag får för möjligheter i framtiden.
Det var kort om mig som person och vem jag är. Ser fram emot att träffa alla hundar och hundägare.

—————————————————————————————————————————————————————–

Sussi

Information kommer inom kort.

—————————————————————————————————————————————————————–

Vi kommer även att ha praktikanter hos oss.