Om oss

Vi som arbetar med hundarna:

Camilla Lindström, 31

Ägare till Dog Care Center.

Lite info om mig. Jag bor i Nykvarn med mina två barn och två Rottweiler. Har alltid haft intresse för hundar sen barnsben. Har tävlat mycket med min första Rottweiler (Dodde) i lydnad samt spår. Nitro min andra hane har jag mest kört utställning med men till sommaren 2012 ska vi gå en BSL kurs så förhoppningsvis kommer vi igång med det också. Startade Dog Care Center i Januari 2010 då jag hade varit mamma ledig i tre år, kände att jag ville jobba med nåt som jag brinner för och tycker är roligt så det blev hundar.


____________________________________________________________

Madelen är en djurintresserad tjej uppvuxen med katt och praoade på ett hunddagis i två veckor på högstadiet.

Som vuxen träffade hon sin nuvarande sambo som hade en hund och fler blev det. För 6 år sedan hamnade Vicky, en svart Flatcoated retriever hos oss och för 2 år sedan kom kattskrället Spike, en bruntigrerad blandras, och dom två är våra egna husdjur och vi väntar på en framtida brun Flatcoated retriever valp.

Vi har också hjälpt uppfödaren med att socialisera valpar inför flytt och hundpassning av vuxna i vårat eget hem och kenneln.

När jag började på Dog Care Center trodde jag att jag kunde en del hund men det visade sig att jag var novis på området, nu när jag har varit här i drygt ett år så börjar jag förstå hundar och deras beteende och tycker det är otroligt intressant.

____________________________________________________________

Hej, jag heter Towe och är 21 år gammal och är långtidspraktikant.

Mitt största intresse är djur och hundar framförallt och har alltid varit det, jag växte upp med djur runt mig men har dock aldrig haft en egen hund.

Så här på Dog Care Center försöker jag leva ut den drömmen och försöker få en framtid där jag kan jobba med djur. Jag vill även plugga djurpsykologi och beteende hos djur senare.

Jag trivs jättebra här på Dog Care Center och lär mig hundar mer och mer för varje dag jag är här.

____________________________________________________________

Vi kommer även att ha praktikanter från Jordbruksgymnasium hos oss.